Stadscafé Amersfoort: Bestellen kan vanaf 8 februari 2021 via de webshop

WE ZITTEN NIET GRAAG STIL, MAAR HOUDEN SAMEN VOL

Voor ons is en blijft het zoeken wat nou precies te doen met een stilstaande horecazaak. De afgelopen maand hebben we bewust de tijd genomen om te werken aan ons teamproces en hebben we gezamenlijk doelen gesteld voor dit jaar. Het blijft onzeker en er is nog niet veel perspectief, maar wij hebben de hoop dat we jullie snel weer mogen verwelkomen op het Onze Lieve Vrouwekerkhof. Dat duurt nog even, dus daarom komen we bij jullie thuis! We willen jullie de kans geven om ons vernieuwde concept uit te proberen!

HAAL STADSCAFÉ BIJ JE IN HUIS

We zijn bij je terug op de vrijdag met een driegangen-keuzemenu! Creëer aankomend weekend een mooi moment met Stadscafé bij je thuis. Kies per gang jouw favoriete gerecht in onze webshop. De gerechten zijn 100% vers bereid. Kom gezellig afhalen of laat je menu’s bezorgen. Door middel van handige video’s leren we je borden opmaken en beleef je op deze manier een echt Stadscafé moment aan je eigen eettafel. Wees origineel met je recensie en maak kans op een compleet verzorgd diner inclusief chef bij je thuis. Jij als nieuwsbrieflezer hebt deze week de primeur!

Bekijk hier de webshop en bestel meteen voor vrijdag!

Benieuwd naar onze gerechten, dranken en teamleden?

Bekijk onze Facebook en Instagram pagina
en volg ons voor de nieuwste updates!

www.stadscafeamersfoort.nl , Stamkroeg van Power-Amersfoort
Lieve Vrouwekerkhof 3 | 033 820 0340

Wouter van Stadscafé Amersfoort <bericht@stadscafeamersfoort.nl>

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen