Wandelpuzzeltocht door het Middeleeuwse centrum van Amersfoort

De buurtsportcoaches senioren van SRO Amersfoort hebben een puzzeltocht uitgezet voor de inwoners van Amersfoort. De wandelroute van 4 km gaat door onze mooie historische binnenstad.
De aanleiding is dat we nu niet in groepen samen kunnen wandelen of sporten. En hiermee nodigen we je uit om lekker naar buiten te gaan en te gaan wandelen met een doel.

Op verzoek mailen we de route met vragen naar je op (seniorensport@sro.nl). Mocht je geen printer hebben, dan kun je dit aangeven en sturen wij deze per post op. Nodig iemand uit je groep of een vriend of vriendin uit en ga samen de stad in, want twee weten meer dan één! Onderweg is er op veel plaatsen “Koffie to go” te halen o.a. in de Krommestraat en op het Onze Lieve Vrouwenplein voor een gezellige pauze. Er is een mooie prijs voor de leukste en origineelste foto en er worden prijzen verloot onder de goede antwoorden.

Mail of app je foto en antwoorden vóór 21 maart naar seniorensport@sro.nl of 06 53359078.

 

Power-deelnemers die belangstelling hebben voor deze tocht en een wandelmaatje zoeken: neem contact op met Marinette Oomen, maymoomen@gmail.com. Marinette koppelt je dan twee aan twee voor deze wandeling.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen