Online podium Stofnest

Over Stofnest

Een online podium voor live kennis- en cultuurprogramma’s. Van college tot talkshow, van wetenschap tot spiritualiteit, van concert tot debat. Lees op stofnest.nl.

Stofnest is een vindplaats. Wij bieden zinvolle programma’s aan die de wereld een stukje mooier maken en mensen met elkaar verbinden. Een online plek waar weetgrage mensen samenkomen voor hun gezamenlijke interesse in het leven, cultuur en educatie. We presenteren een laagdrempelig en kwalitatief hoogstaand online kennis en cultuurprogramma gemaakt in samenwerking met productiehuizen, gezelschappen, fysieke podia en ambitieuze en getalenteerde makers en sprekers.

Stofnest is in deze coronatijd in het leven geroepen door een aantal jonge academici van de UvA en vrienden uit de cultuursector van Amsterdam/Utrecht.
Na klikken op een item in Agenda van Stofnest.nl lees je meer over het specifieke evenement.

Inlichtingen bij Margreet van Gaal, mgvfasel@gmail.com.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen