Expertise gevraagd

Aan de contactpersonen van Power-coaching is door een van de studie-coƶrdinatoren van de Hogeschool HKU gevraagd of er een vrijwilliger is die wil helpen bij de professionalisering van de landelijke ‘Stichting kinderrechten nu’. Zij is daarbij betrokken.

De stichting Kinderrechten.nu heeft als visie dat kinderrechten beginnen bij kinderparticipatie. Kinderen van jongs af aan op een natuurlijke wijze dit te laten ontdekken en te leren oefenen. Dit is een voorwaarde voor een goed functionerende participatiesamenleving. Zie verder de website.

De stichting werkt aan een meer professionele organisatie en zoekt een vrijwilliger die de voorzitter a.i. ondersteunt bij de opbouw hiervan. De voorzitter is gepensioneerd en wil deze klus graag met iemand samen doen. De gezochte vrijwilliger is iemand met juridische en financiƫle kennis (of inzicht) en beschikt over goede schrijfvaardigheden.

Meer informatie bij Hanske Douwenga: hanske.douwenga@hu.nl.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen