Fietspuzzeltocht

Hierbij een bericht uit de Nieuwsbrief Seniorensport Buurtsportcoach 4, met een uitnodiging mee te doen met hun Fietspuzzeltocht:

Beste mensen,
Ons geduld wordt wel erg de proef gesteld. Maar gelukkig is het lente en is het weer fijn om buiten te bewegen. De wandelpuzzeltocht en fietstocht bleken een enorm succes en is massaal door u aangevraagd. Daarom staat er in deze nieuwsbrief een puzzeltocht op de fiets! De andere tochten kunt u ook nog steeds aanvragen.

Fietspuzzeltocht

Het succes van wandelen, puzzelen en fietsen; 168 mensen hebben de fietstocht uit de vorige nieuwsbrief aangevraagd!
In deze editie hebben we daarom een fietspuzzeltocht uitgezet van ongeveer 24 km richting Eemmeer en Nijkerk. U fietst door het mooie poldergebied met uitgestrekte weilanden en heel veel vogels.
U kunt deze route vóór 12 april aanvragen bij onderstaand mailadres. (Ook nog daarna, maar dan dingt u niet mee naar de prijs).
We mailen de route met vragen naar u op. Mocht u geen printer hebben, dan kunt u dit aangeven en sturen wij de route per post op.
Nodig iemand uit uw groep of een andere bekende uit om gezellig samen te fietsen. Vergeet u niet om eten en drinken mee te nemen voor een picknick onderweg?
Er wordt een prijsje verloot onder de goede inzendingen en er is een prijs voor de mooiste, bijzonderste foto. Mail of app uw foto en antwoord vóór 5 mei naar seniorensport@sro.nl of 06 53359078.

SRO/Buurtsportcoach Amersfoort,  sro.nl/buurtsportcoach/.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen