VACATURE COÖRDINATOR ZINGEVING

Ali de Ridder heeft aangegeven na 4 jaar coördinatorschap Zingeving hiermee te willen stoppen. Daarvóór organiseerde en leidde zij o.a. al de Huiskamerpraatgroepen. Gelukkig blijft Ali wel heel actief binnen Power; zij wil zich meer gaan richten op het zelf organiseren van activiteiten. Zodra corona het toelaat zullen we haar op gepaste wijze bedanken voor haar inzet.

Het betekent ook dat we nu op zoek zijn naar een nieuwe coördinator Zingeving die samen met Frank van den Tempel het duo gaat vormen. Onze voorkeur gaat uit naar gemengde duo’s, vandaar dat we in eerste instantie denken aan een vrouw.
Heb je belangstelling of denk je aan een geschikte kandidaat, laat het ons dan weten: info@power-amersfoort.nl.
Voor meer informatie over de functie van coördinator zie www.power-amersfoort.nl/coordinatorschap/

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen