Verhuizing POWER-DigiCafe

Het POWER-DigiCafe verhuist niet fysiek maar virtueel. En wel van het POWER thema “Maatschappij” naar “Sociaal”. Voor de liefhebbers van het POWER-DigiCafe verandert er feitelijk niets. Nou ja, niet anders dan dat we voortaan te vinden zijn onder het rode blok van “Sociaal” in plaats van het lichtblauwe blok van “Maatschappij” en dat we in de agenda en bij nieuwsberichten een ander kleurtje hebben.

Het POWER-DigiCafe is in 2020 ontstaan vanuit de kopgroep Digitalisering binnen de activiteit Maatschappij. Gestart als proefballon is het DigiCafe inmiddels (hopelijk) een blijvende activiteit geworden. Wat het team achter het DigiCafe (de barkeepers) betreft ook na corona als aanvulling op mogelijkheden tot ontmoeting. Dat laatste is ook de reden van de verhuizing. Het POWER-DigiCafe is een online sociaal ontmoetingsplatform voor alle POWER-deelnemers met een wisselende invulling, maar wel met een hoofdlijn in de programmering op elke 22 ste van de maand van 19:00 tot 20:00 uur. Er zijn geen entree kosten.

Het POWER-DigiCafe is een sociaal platform dat gebruikt kan worden door en voor alle POWER thema’s. Tegelijkertijd is het DigiCafe meer dan een online café. Naast bijkletsen en ontmoeten bieden we elke maand een hoofdthema met een deskundige spreker, een kunstenaar van de maand, een PUBQUIZ, binnenkort weer afleveringen van “Achter de voordeur van een POWER-deelnemer” en de “Laatste Ronde” als bijpraat mogelijkheid.  Je kunt hierover meer lezen op POWER-DigiCafe.nl.

Via de hierboven staande link kun je, je aanmelden voor het POWER-DigiCafe. Ga hiervoor na het aanklikken van deze link naar de agenda, klik op de editie die je bij wilt wonen en reserveer jouw deelname.

Op deze plaats ook onze grote dank voor de steun die we hebben mogen ontvangen van bestuur, coördinatoren en de bezoekers van het POWER-DigiCafe.

Tot ziens in het sociale POWER-DigiCafe!

De barkeepers (barkeepers@power-digicafe.nl)

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen