Nieuwe coördinator Zingeving!

Wij zijn heel blij met de komst van Heleen Barbas die samen met Frank van den Tempel het coördinatorschap Zingeving gaat invullen.

Al eerder hebben we gemeld dat Ali de Ridder na vijf jaar coördinerende activiteiten binnen Power te hebben uitgevoerd – waarvan de laatste vier jaar als coördinator Zingeving – op een andere manier binnen Power actief wil zijn.

Heleen stelt zich voor:
‘Zingeving is een een thema dat evenveel verschillende antwoorden oproept als vragen. The circle of life. Is er een verschil tussen je leven invullen en het inhoud geven?
Mijn leven vulde zich met een studie diergeneeskunde na een alfa-eindexamen. Concluderend dat ik meer een hoofd- dan een zorgtype ben, kreeg dit een wetenschappelijk vervolg aan een medische faculteit. Waarna vier kinderen toch die zorg eisten, gelardeerd met bestuurlijk/organisatorische activiteiten in o.a. de Amersfoortse koorwereld.
Met daarnaast een levenslange interesse in wat-er-nog-meer-is-of-niet én de zeer geest verrijkende ervaring van een tocht Amersfoort-Istanbul op menselijke maat, nl. te voet, sta ik open om het thema Zingeving uit te diepen en met iedereen bij Power die daarover ideeën heeft, mee te denken.’

Welkom Heleen!

Bekijk de lijst met POWER-coördinatoren door in een POWER-thema pagina op de naam van een coördinator te klikken. Of door hier te klikken.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen