Wat is jouw zomerverhaal?

Ook jij hebt vast een zomerverhaal! Recent meegemaakt of langer geleden? Lang of kort, spannend of gewoon gezellig, in binnen- of buitenland? Het POWER-DigiCafe maakt de edities van juli en augustus vrij voor onze eigen verhalen. Al dan niet met kiekjes/foto’s erbij. Stel je een kroeg voor waarin je jouw ervaringen deelt, maar dan online.

Je bent deze zomer van harte uitgenodigd voor het inbrengen van jouw zomerverhaal. Meld je aan via barkeepers@power-digicafe.nl en vertel ons in het kort wat je wilt doen, of dat je mee wil doen! Wil je niets delen? Kom dan meepraten en/of -luisteren. Gewoon gezellig. Onaangemeld jouw verhaal doen? Mag natuurlijk ook. Foto’s laten zien bij jouw verhaal of foto’s die voor zichzelf spreken? Ook dan: laat het ons weten via barkeepers@power-digicafe.nl

Doe mee! Leuk, we kijken er naar uit!

De Barkeepers van het POWER-DigiCafe

Oh ja, je kunt je natuurlijk ook langs de gebruikelijke weg aanmelden (power-digicafe.nl) om een plaats als bezoeker in het DigiCafe te reserveren!

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen