Coronamaatregelen en Power

Als bestuur hebben wij nagedacht over het beleid voor activiteiten in coronatijd. Een deel van ons is geheel of gedeeltelijk gevaccineerd, een deel kiest voor niet vaccineren. Ieder heeft de vrijheid zelf een keuze te maken.

Als organisatie zijn wij niet bevoegd om te vragen of deelnemers wel of niet zijn gevaccineerd en/of getest. Dat doen we dan ook niet. Wij kunnen en willen ook geen activiteiten organiseren waarbij we ons niet kunnen houden aan de RIVM-maatregelen, d.w.z. we houden ons aan de 1,5 m afstand en aan de verplichting tot het dragen van een mondkapje waar dat is vereist. Als deelnemers samen, maar niet onder de vlag van Power, activiteiten willen opzetten kunnen ze uiteraard zelf beslissen wat ze doen.

Gelukkig kunnen er ondanks de beperkingen wel activiteiten plaatsvinden. Sportactiviteiten buiten, dus ook wandelen en fietsen mogen in groepen van maximaal 30 personen. Koffie-ochtenden op het terras aan tafeltjes van 2 vinden al plaats. Gespreksgroepen en vergaderingen mogen voor groepen van maximaal 30 personen en per 5 juni van 50 personen mits de afstand tussen de bezoekers minimaal 1,5 meter is, de mensen op hun plaats blijven en er voldoende ruimte is bij binnenkomst en vertrek.

Dat is de stand van zaken op dit moment, zodra er nieuwe richtlijnen komen volgen we die.

Wij doen een beroep op iedereen om verantwoordelijk met de Corona-regels om te gaan – niet alleen om eigen wille, maar juist ook om het welzijn van anderen.

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

Bestuur Power

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen