SRO Amersfoort: Sportactiviteiten voor ouderen in juli en augustus

Gezellige activiteiten in de zomer door Seniorensport SRO                                   

De buurtsportcoaches hebben een leuk, gevarieerd programma samengesteld voor iedereen van 50+. De activiteiten starten vanuit het schitterend gelegen lunch café Out2enjoy, bij Bosbad Amersfoort. Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijk kopje koffie op het buitenterras. Alleen op 12 juli zijn we bij de Jeu de boulesvereniging aan de Parelhoenstraat in Liendert. Alle andere data vertrekken we vanuit Birkhoven aan de Barchman Wuytierslaan 232 in het paviljoen van het bosbad.

Aanmelden en informatie: seniorensport@sro.nl of 06-17455323.

De kosten zijn 4 euro per keer inclusief een kop koffie.

Dag Tijd Activiteit
Maandag 12 juli 10:00 – 12:00 uur Clinic jeu des boules*
Maandag 19 juli 14:00- 16:00 uur Wandeling & klootschieten
Donderdag 29 juli 10:00-12:00 uur Nordic Walking
Maandag 2 augustus 14:00-16:00 uur Aqua les
Donderdag 12 augustus 10:00-12:00 uur Fietstocht
Maandag 16 augustus 10:00-12:00 uur Midgetgolftoernooi & jeu des boules
Donderdag 26 augustus 10:00 -12:00 uur Yogales (in de buitenlucht)

*Let op: deze activiteit is bij JBC Randenbroek, Parelhoenstraat 12

  

Doortrappen & Koffie

Houdt u van samen fietsen?
Kom op woensdag naar de kantine van WV Eemland voor een kop koffie en een leuke fietstocht. Vanaf 7 juli staat elke woensdagochtend om 9:30 uur de koffie klaar.  Er is volop tijd om even bij te praten over fietsen of andere onderwerpen. U krijgt tips over leuke routes en u kunt ook uw routes met andere delen. Na de koffie wordt er met elkaar of individueel gefietst.

Waar:                   WV Eemland – Sportpark 2, Zielhorst

Wanneer:            vanaf 7 juli elke woensdag 9:30-10:30 uur

Kosten:                U betaalt alleen voor de koffie/ thee

Aanmelden en info: seniorensport@sro.nl of 06-17455323

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen