POWER-DigiCafe 22 juli vervalt! Mooi programma op 22 augustus

Zoals aangekondigd waren we van plan om in ons POWER-DigiCafe van juli en augustus aandacht besteden aan vakantieverhalen. De animo daarvoor was klein. Daarom vervalt op 22 juli het DigiCafe om er op 22 augustus weer te zijn met een programma.

Op 22 augustus vanaf 19:00 uur neemt Henriëtte Coppes ons mee naar Vlieland. Henriëtte komt al veertig jaar op Vlieland. Dit jaar verbleef ze in de unieke atelierwoning van Betzy Akersloot-Berg. Het huis heeft uitzicht op het Wad. Henriëtte gaat ons, ondersteund door foto’s, vertellen over haar binding met Vlieland, maar zeker ook over schilderes Betzy Akersloot-Berg die zich in 1896 op Vlieland vestigde en daar in 1922 stierf.

Tijdens het POWER-DigiCafe van 22 augustus gaan we weer de PUBQUIZ spelen met Vlieland en Nederland Vakantieland als thema. Het inmiddels gebruikelijke laatste rondje geeft iedereen de mogelijkheid een (POWER) nieuwtje te delen en andere wetenswaardigheden te melden.

Aanmelden voor het POWER-DigiCafe? Ga naar power-digicafe.nl en klik op “agenda”. Kies vervolgens de datum van jouw voorkeur. Je ziet dan het programma van jouw voorkeursdatum en onderaan de pagina de velden om je aan te melden.

Tot ziens op 22 augustus om 19 uur (tot 20:00 uur),

De Barkeepers van het POWER-DigiCafe

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen