Fiets- en wandeltochten Amersfoort e.o. van Arnold Huisman

Arnold Huisman organiseert in de maanden augustus en september weer een aantal fiets- en wandeltochten in de omgeving van Amersfoort.  De fietstochten zullen vrijdagmiddag plaatsvinden, de wandelingen zijn op woensdagmiddag. De tochten zullen door de coronamaatregelen anders gaan dan gewoonlijk het geval is. Om fysiek contact te vermijden zullen de wandelingen niet worden onderbroken voor een diner. En tijdens de fietstochten zal  er geen  koffie/thee met een zoete lekkernij worden geserveerd. Wel zal er een rustpauze zijn waarbij de eigen meegebrachte drank en eten kunnen worden genuttigd .

Alle wandelingen en fietstochten starten meestal om 14 uur op de gebruikelijke plaats voor het station. De kosten bedragen € 10,- p.p. en u dient zich op te geven per mail: ahontspannu@gmail.com. Het verzoek is om zo min mogelijk contant te betalen, maar de kosten op de bankrekening van Arnold Huisman over te maken. Nadat men zich heeft opgegeven per email worden nadere details inclusief zijn bankrekeningnummer met de deelnemers gedeeld.

Er zal  geen gebruik worden gemaakt van het OV. Meer informatie  over de wandel- en fietstochten kan gevonden worden op www.ahontspan.nu.

Arnold Huisman, tel.:. 06-14844146,  email: ahontspannu@gmail.com

Het Programma:

  • Vrijdag 23 juli 2021 Fietstocht Eemland (25 km)
  • Vrijdag 30 juli 2021 Fietstocht Valleibeken (35 km)
  • Vrijdag 6 augustus 2021 Fietstocht Boslandgoederen (27 km)
  • Vrijdag 13 augustus 2021 Fietstocht Langbroekerwetering (51 km)
  • Woensdag 18 augustus 2021 Wandeling Poorten in de stad (6 km)
  • Vrijdag 27 augustus 2021 Fietstocht het veen rondom Soest (25 km)
  • Vrijdag 3 september 2021 Fietstocht Militair landschap (26 km)
  • Woensdag 8 september 2021 Wandeling Water in Amersfoort (5 km)
  • Vrijdag 10 september 2021 Fietstocht Gekoesterde milieuramp (23 km)
  • Vrijdag 17 september 2021 Fietstocht De schoonheid van het stadslandschap ( 25 km)

Het volledige bericht van Arnold Huisman over deze fiets- en wandeltochten voor de maanden augustus en september, is te vinden in onderstaande link: Nieuwsbrief 1 2021 (zomer)

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen