Maatschappelijk Begeleider bij integratiewerk. Iets voor jou?

Integratiewerk, stedelijke organisatie die statushouders en andere migranten ondersteunt bij hun inburgeringswet (vrijwilligerswerk) zoekt Maatschappelijk Begeleiders.

Als vrijwilliger Maatschappelijk Begeleider ondersteun je bij het regelen van praktische en administratieve zaken en bij het bouwen van een sociaal netwerk. Je vormt samen met de integratiebegeleiders en de docenten een team. Dit alles met als doel om de zelfredzaamheid van de statushouder in de samenleving te bevorderen.

Als vrijwilliger heb je affiniteit met de doelgroep, ben je communicatief sterk en cultuursensitief. Je vindt het leuk om je te verdiepen in allerlei praktische en administratieve zaken die geregeld moeten worden en je bent 8 uur per week, verspreid over 2 dagen, beschikbaar.

Lijkt het je wat en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Bertien Houwing, bestuurslid integratiewerk, a.houwing@casema.nl of 06-10956009. Ook op de website www.integratiewerk.nl vind je de nodige informatie.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen