Nieuwe data en tijdstip voor POWER-DigiCafe

Het POWER-DigiCafe bestaat 22 september aanstaande officieel 1 jaar. Een moment om vooruit te blikken, maar zeker ook om verbeteringen door te voeren.

Om als online ontmoetingsplatform en spreekbuis voor heel POWER zo goed mogelijk bezocht te kunnen worden is een aanpassing van de begintijd gewenst gebleken. Ook zijn de zater- en zondagen minder handig voor menigeen om het DigiCafe te kunnen bezoeken. We passen daarom twee dingen aan om na deze zomer een frisse doorstart te maken.

Voortaan is het POWER-DigiCafe er elke 1ste maandag van de maand in plaats van elke 22ste. Het aanvangstijdstip verschuift van 19:00 naar 20:00 uur. Iedere POWER-deelnemer en -activiteit is vanaf het eerstvolgende DigiCafe van harte welkom om onderwerpen in te brengen, te verzorgen en mee te doen van 20:00 tot 21:00 uur.

Geniet nog van de rest van deze zomer. Je bent van harte welkom in het vernieuwde POWER-DigiCafe op maandag 4 oktober aanstaande om 20:00 uur. Voor meer informatie ga naar power-digicafe.nl en/of mail ons via barkeepers@power-digicafe.nl

De barkeepers van het POWER-DigiCafe: Frank, Tammo, Hans, Hub, Henriëtte, Joke, Karen en Joris

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen