Open repetitie van het Overdagkoor

Voor ieder die van zingen houdt: het Overdagkoor

Het Overdagkoor o.l.v. Hans van der Weijde houdt open repetitie op woensdagmorgen 15 september van 10-12 uur in het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101 in Amersfoort.

Het Overdagkoor (niet te verwarren met het Powerkoor) is voor mannen en vrouwen met een gezonde stem, werkende oren en een goed humeur. Het repertoire is breed, zowel klassiek als populair. Verschillende Power-deelnemers zijn lid van dit koor.

Kom vrijblijvend luisteren en meezingen op 15 september.

www.overdagkoor.nl/

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen