Nieuwe coördinator Sociaal

Het Power bestuur is heel blij Joke Warris te benoemen als nieuwe coördinator Sociaal. Zij gaat deze functie vervullen samen met de zittende coördinator Vincent van Rootselaar.

We kennen Joke o.m. van haar rol in de lustrumcommissie, waar zij samen met Maria Bakker de trekker van is. Joke stelt zich hieronder voor.
Welkom Joke!

Sociaal coördinator
Mijn naam is Joke Warris-Boekholdt en ik heb op 10 september 2021 de coördinatie werkzaamheden van het thema sociaal van Iet Bos overgenomen.

Door het werk van mijn man Rem hebben wij veel buiten Nederland gewoond. Als expatriate vrouw was het moeilijk in het buitenland een baan te vinden en ik heb mij dan ook altijd beziggehouden met vrijwilligerswerk voor clubs en verenigingen. Bij Internationale- en Nederlandse clubs heb ik diverse bestuursfuncties bekleed en veel bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Enkele jaren geleden hebben wij ons definitief in Amersfoort gevestigd en vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Power.

Deelnemen aan Power betekent voor mij een actieve bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van deze mooie organisatie. Samen met Vincent van Rootselaar hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de sociale activiteiten van Power.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen