POWER-coaching van studenten bij de HU Amersfoort

Op 12 oktober jl. (2021) kon er voor eerst sinds lang weer een fysieke bijeenkomst plaatsvinden van de POWER-coaches in de Hogeschool aan de Nieuwe Poort in Amersfoort (zie:www.power-amersfoort.nl/power-coaching/).

Het coachen van studenten is het afgelopen jaar wel doorgegaan, maar op afstand, met de nodige nadelen van dien. Het was goed weer ervaringen te delen en ook te wisselen met een aantal docenten van de Hogeschool. In het cursusjaar 2020/2021 begeleidden ongeveer 35 coaches zo’n 80 studenten, soms voor een korte periode, soms langdurig.

Inmiddels zijn er een paar coaches gestopt, voor het nieuwe studiejaar kunnen we er nog wel een paar gebruiken, vooral voor scriptiebegeleiding en taalondersteuning. Aanmelden bij martinjvandervliet@gmail.com of mariannevanomme@gmail.com.”

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen