Fiets- en wandeltochten Amersfoort met Arnold Huisman-najaar 2021

Arnold Huisman organiseert in de maanden oktober, november en december weer een aantal fiets- en wandeltochten in de omgeving van Amersfoort.  De fietstochten zullen vrijdagmiddag plaatsvinden, de wandelingen zijn op woensdagmiddag. Meer informatie over de wandel- en fietstochten van Arnold Huisman kan gevonden worden op zijn website: www.ahontspan.nu of via de link naar zijn nieuwsbrief ( zie hieronder).

We leven in een bijzondere tijd en hoewel fietsen en wandelen gezond zijn voor lichaam en geest, zullen we toch moeten voorkomen dat we besmet raken met het coronavirus. Daarom zullen de tochten anders verlopen dan u gewend was. Houd tijdens de tocht 1,5 meter afstand. Om er voor te zorgen dat iedereen het verhaal goed kan blijven horen, zullen de groepen niet groter zijn dan maximaal 10 deelnemers.

Als u zich aanmeldt voor de wandeling of fietstocht ontvangt u van mij altijd een ontvangstbevestiging per mail. Mocht u geen mail van mij hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met mij op. Ik wil u vragen de kosten van de tocht over te maken en betalingen in contant zoveel mogelijk te voorkomen. In de bevestigingsmail staat mijn rekeningnummer.

Ik zal geen koffie, thee en wat lekkers meenemen. We zullen wel pauzeren en neemt u zelf iets te eten en/of te drinken mee.

Het verzamel- en eindpunt van de wandeling is op het plein voor de hoofdingang van station Amersfoort.

U dient zich aan te melden voor de wandel- en  fietstochten via ahontspannu@gmail.com. Zorg dat u op tijd bij het verzamelpunt aanwezig bent. Het verzamel- en eindpunt van de fietstochten is op het plein voor de hoofdingang van station Amersfoort.

Arnold Huisman, tel.nr: 06-14844146,  email: ahontspannu@gmail.com

Het Programma:

 • Woensdag 20 oktober 2021: Wandeling Amersfoort Garnizoensstad (14 uur; 7 km)
  Vrijdag 22 oktober 2021: Fietstocht van plaggenhut naar goudkust (14 uur; 26
  km)
  Vrijdag 29 oktober 2021: Fietstocht de bossen in herfstkleur (14 uur; 25 km)
  Woensdag 3 november 2021: Wandeling hoog en laag Amersfoort (14 uur; 9 km)
  Woensdag 17 november 2021: Wandeling agrarisch en industrieel verleden van het
  zuidelijke deel van Amersfoort (14 uur; 5 km)
  Woensdag 15 december 2021: Wandeling van mislukte naar uitdijende stad (13 uur;
  10 km)

Het volledige bericht van Arnold Huisman over deze fiets- en wandeltochten voor de maanden oktober, november en december, is te vinden in onderstaande link: Nieuwsbrief 2 herfst 2021

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen