Gitaarles voor senior beginners

 

Gitaarles voor senioren

Een groepscursus gitaarles speciaal voor senioren? Dit kan zeker, want ook op latere leeftijd is het mogelijk om nog te starten met muziekles. Een prettige bijkomstigheid is dat de conditie van het brein verbetert door regelmatig nieuwe dingen te leren. Scholen in de Kunst start daarom een beginnerscursus gitaar voor senioren. De lessen vinden op dinsdagochtend plaats in het Eemhuis. Start vanaf 1 februari 2022.

In deze beginnerscursus worden de basisprincipes van het gitaarspel geleerd tijdens 15 gezellige en inspirerende lessen. Docent Susana Opanksi draagt haar kennis vol enthousiasme en passie over op de deelnemers. Zij laat ze kennismaken met één van de meest veelzijdige instrumenten ter wereld. Halverwege de les is er tijd om gezellig samen koffie te drinken in Café Bruis.

Geen gitaar? Via Scholen in de Kunst is het mogelijk om een instrument te lenen of te kopen.
En als bonus gaat de groep op bezoek in het gitaaratelier van Jan Sonjee. Deze activiteit wordt aangeboden door de Volksuniversiteit Amersfoort, partner voor deze cursus. Neem een kijkje op de website en schrijf je in!

Startdatum: dinsdag 1 februari 2022

Plaats: Scholen in de Kunst, Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort
Tijd: 10.30-12.00 uur
Aantal: 15 lessen

Prijs en inschrijven: scholenindekunst.nl/cursusaanbod/gitaar-voor-senioren/

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen