Meerdaagse wandeling: aanmelden voor reservelijst

Het wordt in januari/februari 2022 de zesde keer dat de driedaagse winterwandeling zal plaatsvinden. Het enthousiasme van de deelnemers was voorgaande jaren zo groot dat we al vroeg van twee naar drie groepen zijn overgegaan. Begin december waren de drie groepen van 2022 dan ook al snel voltekend, voornamelijk doordat ‘veteranen’ er als de kippen bij waren. Jammer genoeg hebben nieuwkomers daardoor minder gelegenheid aan deze actieve en gezellige onderbreking van het saaie en sombere jaargetijde deel te nemen.

Zou je het ook eens willen proberen? Geef je dan op voor de reservelijst op sportief@power-amersfoort.nl en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Zodra er een afmelding binnenkomt krijg je daarvan bericht.

De wandelingen vinden plaats van dinsdag t/m donderdag op 25 t/m 27 januari en op 1 t/m 3 en 8 t/m 10 februari.

Saskia Furler

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen