POWER en de nieuwe Gemeenteraad

In het bericht van Bewoners033 aan de nieuwe Gemeenteraad is ook het beeld meegegeven van Power als platform voor actieve 55plussers. Zie besteraad033.nl/

Bewoners033 is een onafhankelijke netwerkorganisatie van vrijwilligers. Zij ondersteunen alle bewoners-initiatieven die zich inzetten om Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen nóg mooier en prettiger te maken en hebben het initiatief genomen om de nieuwe Gemeenteraad een overzicht gegeven van wat er in Amersfoort speelt met de volgende boodschap:

“Bewoners033 wil u graag namens initiatiefnemende inwoners een boodschap meegeven. Eén Boodschap? Nee, dat zou geen recht doen aan de enorme diversiteit aan initiatieven in de stad en dorpskernen! Dus vindt u op besteraad033.nl een verzameling van berichten van bewonersinitiatieven. Met de uitdrukkelijke uitnodiging om de komende vier jaar met deze initiatiefnemers samen te werken aan een nog mooier en prettiger Amersfoort.”

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen