Muziektheater Veerensmederij en Holland Opera zoeken vrijwilligers (EXTERN)

Muziektheater Veerensmederij in Amersfoort is het huis van Holland Opera.

In het muziektheater staan de producties van Holland Opera geprogrammeerd, daarnaast staan er op het podium ook voorstellingen en concerten van andere gezelschappen. Elk jaar speelt Holland Opera in de zomer een reeks voorstellingen op locatie, dit jaar in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Voor de voorstellingen in de Veerensmederij in Amersfoort worden vrijwilligers vanaf nu gezocht die kunnen helpen met de entree, de publieksbegeleiding, de verkoop achter de bar en de verkoop van merchandise.

Voor de locatievoorstelling in de Werkspoorkathedraal in Utrecht  (10 t/m 27 augustus) zoeken we vrijwilligers voor dezelfde taken en ook verkeersbegeleiders.

Wil je meewerken? Mail naar guus@hollandopera.nl of bel 033-2020929 en vraag naar Guus den Breeje.

Voor meer informatie, ga naar:  www.theaterveerensmederij.nl / www.hollandopera.nl

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen