Wandelwensen

Een groep Power leden organiseert regelmatig wandelingen die in de Power agenda worden opgenomen. Wandelaars kunnen zich via de website voor deze wandelingen opgeven. De groepsgrootte is echter beperkt evenals het aantal leden dat deze wandelingen wil organiseren. Door deze beperkingen kunnen niet altijd alle wandelliefhebbers deelnemen.

Uit gesprekken met wandelaars komt het beeld naar voren dat er verschillende wensen leven naast het bestaande aanbod.

Een wandelaar gaf aan kennis te willen maken met een wandelmaatje om regelmatig op eigen gelegenheid samen te wandelen. Op internet zoeken op ‘wandelmaatje’ brengt je bij verschillende websites, die bemiddelen. Deze websites gaan buiten Power om en de vraag is of Power deelnemers dit voldoende vinden, of een wandelmaatje juist binnen de Power leden willen zoeken.

Een andere wandelaar gaf aan bij voorbeeld bij een voorspelling van mooi wandelweer een wandeling te plannen en het dan best leuk te vinden om enkele andere wandelaars als gezelschap te hebben. De planning hiervan is dan op korte termijn, terwijl een andere wandelaar het juist leuk zou vinden om bij een dergelijk initiatief aan te sluiten. Er zijn websites te vinden waarop je wandelingen kunt aanmelden als organisator of als deelnemer. Ook deze websites gaan buiten Power om en de vraag is of Power deelnemers dit voldoende vinden, of een wandeling juist voor Power deelnemers willen aanmelden als organisator en dan open stellen voor deelnemers.

Om op deze vragen een antwoord te kunnen geven heb ik op me genomen om te inventariseren welke wensen er leven. Geef in een e-mail aan welke wandelwensen je hebt en welke oplossing je hiervoor het liefst zou zien en ook of je een bijdrage wilt leveren aan de organisatie hiervan. Stuur dit bericht aan Peter de Vries; pfdevries@xs4all.nl. Je krijgt in ieder geval binnen korte tijd een samenvatting van de resultaten terug.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen