Vrijwilligers gezocht voor fietslessen aan inburgeraars (EXTERN)

Graag zou ik met 2 of 3 vrijwilligers in contact komen die beschikbaar zijn om in het Buurthuis het Klokhuis bij park Randenbroek een enthousiaste groep inburgeraars 1x per week fietsles te kunnen geven. Je wordt ingewerkt door ervaren fietsdocenten. De nieuwe groep begint na de zomervakantie.      Heel bijzonder werk om echt het verschil te maken!.

Vragen en opgeven bij Marielle van Rooij    0654691887   mvanrooij@integratiewerk.nl

 

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen