Gratis informatiepunt NVVE in hal Eemhuis

Op 6 juli is er van 14.00-15.00u een gratis informatiepunt van de NVVE in de hal van het Eemhuis, Eemplein 71-77, 3812 EA Amersfoort.

Op dit informatiepunt kunt u informatie krijgen over alles wat met keuzes rondom het (zelfgekozen) levenseinde te maken heeft.

Denk ondermeer aan vraagstukken zoals  ‘Wat zijn uw wensen en ideeën over uw levenseinde? Wat zijn de (on)mogelijkheden en wat moet er geregeld worden? Is een wilsverklaring belangrijk? Hoe zit het met euthanasie bij dementie? Wat is een behandelverbod? ‘

Met deze en andere vragen kan iedereen de eerste woensdag van de maand van 14.00-15.00 uur bij de NVVE-consulent Gon Veltkamp in de bibliotheek van het Eemhuis aankloppen.

Dit  informatiepunt is een initiatief van de NVVE, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (www.nvve.nl) in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland. (www.palliaweb.nl/eemland).

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen