Voorinschrijving tweedaagse wandeling in de Achterhoek

Eind september willen we een tweedaagse lijnwandeling organiseren van Doetinchem via Doesburg naar Brummen. Zo’n tweedaagse is nieuw. Daarom willen we graag weten hoe veel belangstelling er is, voordat we afspraken gaan maken met het hotel.

We lopen twee etappes van het Graafschapspad, elk ongeveer 18 km lang. Zie: www.wandelnet.nl/wandelroute/166/Graafschapspad etappe 5 en 6. De eerste dag is een bosrijk traject over oude rivierduinen. Op de tweede dag loopt de route voor een groot deel langs de IJssel en kijk je uit over de rivier.

We reizen met het openbaar vervoer van Amersfoort naar Doetinchem en van Brummen terug naar Amersfoort.
In Doesburg hebben we een halfpension-arrangement in een hotel. De kosten daarvan bedragen ca. € 80,- op basis van gedeelde tweepersoons kamers met gescheiden bedden.
Houd er rekening mee, dat er geen bagagevervoer is. Je draagt je eigen spullen mee in je rugzak.

We mikken op twee groepen van elk acht personen (inclusief de begeleider). Groep 1 loopt op dinsdag 27 en woensdag 28 september. Groep 2 op donderdag 29 en vrijdag 30 september.

Wil je deelnemen, stuur dan vóór 12 augustus een mailtje met je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar jet.holleman@gmail.com. Vermeld ook of je voorkeur hebt voor groep 1 of 2. Dit is geen officiële inschrijving, maar we verwachten wel dat je de intentie hebt om mee te gaan als je je nu inschrijft.

Half augustus is de officiële inschrijving open. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld van € 10,-. Vóór 28 augustus moet je inschrijving binnen zijn.
Daarmee verbind je je om deel te nemen. Mocht je na inschrijving toch niet meegaan dan zijn de eventuele annuleringskosten voor je eigen rekening.

Bij overinschrijving hanteren we een reservelijst.

Begeleiding: Marja Kampman en Jet Holleman

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen