Vacature coördinator Sociaal

Aanvankelijk had Joke Warris ons laten weten dat ze door haar herseninfarct tijdelijk zou zijn uitgeschakeld als coördinator Sociaal. Maar zij heeft helaas toch moeten besluiten dat ze niet in die rol terug kan komen.
Omdat het om een tijdelijke vacature ging, koos het bestuur er indertijd voor om iemand persoonlijk te vragen en geen open sollicitatieprocedure te starten. We vroegen Sylvia van Velzen en zij was meteen bereid om in te stappen.
Nu het om een vaste vervanging gaat, starten we onze normale procedure van werving via de website en nieuwsbrief.

Wij zoeken een coördinator die samen met Vincent van Rootselaar vorm wil geven aan het coördinatorschap Sociaal. Onder Sociaal vallen veel activiteiten als de koffie-ochtenden, borrels, aanschuiftafel, koor. Wat het coördinatorschap inhoudt, kun je lezen op www.power-amersfoort.nl/coordinatorschap/. Onze voorkeur gaat uit naar een duo bestaand uit een man en een vrouw, dat betekent dat we nu zoeken naar een vrouw.

Graag reacties vóór 1 september naar het Bestuur: info@power-amersfoort.nl

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen