Verzoek om medewerking aan project reflectie sociale professionals (EXTERN)

Via de Hogeschool is vanuit het House of Professionals in Utrecht de vraag gekomen of er mensen van POWER mee zouden willen doen aan een project, waarin een gepensioneerde gekoppeld wordt aan een sociale professional en hem of haar in een zestal sessies bevraagt over zijn of haar werk (als een ‘spiegel’), om zo hun professionaliteit te bevorderen.
Er zijn eerst een paar gezamenlijke bijeenkomsten, waarin alle deelnemers worden voorbereid. Het is een project van Movisie, in samenwerking met de Hogeschool en de Sociale Dienst. Eerder werkte men al met studenten van de HU, in september zouden ze graag starten met een aantal gepensioneerden.

Meer informatie en opgave bij lbruinhart@houseofprofessionals.nl en in onderstaand artikel: www.movisie.nl/artikel/weet-naar-vraag-cultuur-hoe-spiegelreflectiemethode-je-professionele-vakmanschap-bevordert.

 

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen