Vacature penningmeester Stichting POWER-Amersfoort

Is het iets voor jou om deel uit te maken van een gezellig collegiaal bestuur. Een bestuur waarin je met elkaar aan de verdere vormgeving van Power werkt. Denk er dan eens over na of de rol van penningmeester Power bij jou past. Een positie waarbij je de financiën van Power beheert en Power verder brengt. Bovendien zal je (ontbrekende) kennis van Excel verder kunnen verdiepen.
Belangrijk is natuurlijk dat je punctueel met cijfers bent. In de rol van penningmeester zal je vooral veel contact hebben met de coördinatoren van Power. Je breidt zo je netwerk in Amersfoort e.o. op natuurlijke wijze uit.

Als deze rol je interessant lijkt, kun je voor meer informatie volledig vrijblijvend contact opnemen met Bertien Houwing, 06-10956006 of a.houwing@casema.nl, voorzitter m.i.v. 18 september a.s. of met de huidige penningmeester HJ Koster, 06-12433014 of penningmeester@power-amersfoort.nl.

Je kunt reageren tot 1 september a.s.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen