Webteam: Afscheid Peter van der Weijden, welkom aan Joy Quist

Peter van der Weijden was drie jaar zeer actief lid van het webteam van Power. Als technisch troubleshooter stond hij steeds voor ons klaar om problemen en probleempjes op te lossen. Anekdote: We belden hem een keer in de ochtend met de vraag of hij iets zou kunnen oplossen. Zijn reactie: ‘Ik heb er nu geen tijd voor, ik sta op de camping. Het lukt me niet eerder dan aan het eind van de middag’.

Het is heel jammer voor ons dat Peter zich vanaf 19 september gaat richten op andere bezigheden. Gelukkig blijft hij voorlopig beschikbaar om de nieuwe technisch troubleshooter, Joy Quist, uitvoerig in te werken.

Peter, veel dank voor je inzet voor Power en succes met je nieuwe bezigheden.
Joy, van harte welkom!

Het bestuur

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen