Activiteiten Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (Extern)

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) organiseert uiteenlopende activiteiten en projecten waarbij een leven lang leren, mentale beweging én verbinding centraal staan.

OGJG verzorgt colleges voor senioren, gegeven door enthousiaste studenten. De online colleges zijn tevens uitermate geschikt voor het ondersteunen en betrekken van mantelzorgers, vrijwilligers en wijkbewoners: Er wordt gespreksstof gegenereerd voor in het contact met anderen, er is sprake van eigen regie en deelnemers worden in hun kracht gezet.

De colleges worden altijd in een reeks van 4x 1 uur aangeboden en kunnen online ook op groot scherm worden vertoond op locatie(s) aan (wijk-)bewoners.

Voor meer informatie: oudgeleerdjonggedaan.nl/seniorencolleges/

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen