Oproep: Power Urban Sketchcrawl Group

Initiator: Ben van Velzen

Binnen Power-Amersfoort is een urban sketchcrawl group sinds januari 2022 actief.

Urban sketchers schetsen op locatie naar de werkelijkheid. De resultaten worden gepubliceerd op de Power Gallery. Kijk eens in ‘power-gallery.nl’ (onder thema ‘Cultuur’) om de laatste locaties te zien.

Je hoeft niet technisch juist te kunnen tekenen. Je hebt ook niet veel materiaal nodig. Een schetsboek, potloden en, als je dat leuk vindt, wat kleurmateriaal. Kleurpotloden, stiften of waterverf. Het gaat erom om samen op locatie te schetsen, daar plezier in te hebben, en de resultaten met een kopje thee of koffie erbij aan elkaar te laten zien. Er zijn dan natuurlijk leermomenten, maar altijd vanuit een positieve invalshoek.

Als het slecht weer is wordt er een binnen-locatie gezocht. Op nat papier tekent het namelijk erg slecht.

Ben je nieuwsgierig geworden? En heb je zin om het eens te proberen?

Stuur me dan een mailtje: hbmwvanvelzen@gmail.com . Zet daar ook je mobiele telefoonnummer in zodat je in de app-groep opgenomen kan worden.

 

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen