Oproep: Huiskamerensemble zoekt zangers (m)

Ons prille huiskamerensemble heeft nog behoefte aan twee zingende mannen: een bas en een tenor. Ben je tenor of bas, heb je koorervaring en kun je noten lezen en zelfstandig je partij instuderen, dan ben je van harte welkom.

Sinds een paar maanden zijn we begonnen met samen zingen. We zijn bezig een breed repertoire aan klassieke muziek op te bouwen van drie- en vierstemmige koormuziek, met of zonder pianobegeleiding. We zijn nu met twee sopranen, twee alten, één tenor en één bas en een pianist.

We zouden er graag nog een paar mannen bij hebben.

We zingen eens in de twee weken samen op dinsdagmiddag, afwisselend bij een van de deelnemers thuis.

Wil je meer weten, of eens komen kijken of het iets voor je is, neem dan contact op met jet.holleman@gmail.com.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen