Oproep tuinliefhebbers

Hallo Tuinliefhebbers,
In februari 2022 zijn wij een tuingroep gestart die met elkaar de hobby deelt van ‘tuinen beleven’. Regelmatig bezoeken wij mooie tuinen, bijzondere kwekerijen, arboreta en groenmarkten. Ook de Floriade was een bezoek waard. Elkaars tuinen bekijken, het delen van tuinkennis en uitwisselen van stekjes vindt eveneens plaats. Of wij gaan naar een plek die de belangstelling heeft van een deelnemer, zoals iemands dahliatuin.

Via een whatsapp groep houden wij met elkaar contact hierover. Geïnteresseerd? Je kunt je aansluiten bij de tuingroep, maar ook vrijblijvend deelnemen aan de eenmalige uitjes vermeld in de Powernieuws. Hieronder meer informatie.

Wij hebben een lange lijst van ideeën voor kleine en grote uitjes die iedereen kan uitvoeren – alleen of met een paar liefhebbers -, maar wel na contact met Hennie Brouwer of Annemie Ewalts.

Overigens, wij zoeken uitbreiding van ons team. Leuke ideeën zijn altijd welkom en je kunt je ideeën aan de lijst laten toevoegen door deze te mailen naar: hennie.brouwer@hotmail.com. Deelnemers aan de tuingroep kunnen voor inzage de lijst opvragen via dit e-mailadres.

In de Powernieuwsbrief stellen wij regelmatig een uitje voor (inclusief koffie en lunch voor eigen rekening alsook eventuele bijkomende kosten). Hiervoor kan je je tot 1 week van te voren aanmelden. Wie doet eraan mee? Hoe meer belangstellenden, hoe meer plezier wij met elkaar beleven aan onze hobby.
Aanmelden voor een uitje kan bij Hennie Brouwer: hennie.brouwer@hotmail.com en/of Annemie Ewalts: ewaltsamh@gmail.com, tenzij in de nieuwsbrief anders staat vermeld.

Ons eerstvolgende uitje staat gepland voor vrijdag 10 februari 2023. Wij gaan dan naar Kwekerij De Boschhoeve in Wolfheze www.boschhoeve.nl/, waar dan het Sneeuwklokjesfeest plaatsvindt. Een dagvullend programma. Meld je alvast aan. Het exacte programma volgt een paar weken van tevoren. Er kunnen maximaal 12 personen mee. Mocht deze activiteit volgeboekt zijn en wens je op de reservelijst te komen, mail dan je naam en mobiele nummer naar Hennie Brouwer: hennie.brouwer@hotmail.com en/of Annemie Ewalts: ewaltsamh@gmail.com.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen