Overlijden HJ Koster, onze oud-penningmeester

Op 14 december is HJ Koster overleden, tot enkele maanden geleden onze penningmeester. Hij was als bestuurslid gestopt vanwege gezondheidsproblemen, maar had steeds goede hoop dat hij binnenkort weer fit zou zijn. Helaas was de realiteit anders.

HJ heeft ruim 5 jaar deel uitgemaakt van het Power-bestuur en was vaak aanwezig bij Power-activiteiten als de koffie-ochtenden, de borrels, de aanschuiftafel. Veel Power-deelnemers kennen hem dan ook. Hij was een heel bijzondere man en veel mensen denken aan hem terug met warme gevoelens. In mei woonden heel wat Power-deelnemers zijn laatste concert bij, zingen was zijn grote passie.

We zullen hem missen.

De crematie zal plaatsvinden op woensdag 21 december om 16.30 uur op Dennenrust in Bilthoven. HJ hield niet van bloemen. Zijn dochter Lindsey zou graag envelopjes met anekdotes over HJ ontvangen.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen