Motortocht in het voorjaar. Wie rijdt er met mij mee?

Hallo, mijn naam is Marion Wingelaar. Ik ben een motorrijder die veel op stap is.  Vroeger reed ik een toermotor Suzuki Bandit 650.
Tegenwoordig rijd ik op een Suzuki Burgman 650.

Wie zou het leuk vinden om met een groepje motorrijders een dagtocht te rijden?
Het idee is dan ergens af te spreken als verzamelpunt en vanaf daar een mooie route te rijden naar een koffiestop. Daarna de route verder te rijden en ergens te lunchen en op het eindpunt de mogelijkheid om gezamenlijk iets te drinken. De route ontvang je vooraf op een .gpx bestand om die op de Tomtom of Garmin te kunnen zetten.

Ik stel me het volgende erbij voor:

  • Groepsgrootte max 6 personen. Bij meer  motorrijders moet er nog een voorrijder zich aanmelden
  • Dagtocht van ongeveer 180 km
  • Datum dinsdag 18 april 2023

Als je belangstelling hebt, meld je dan bij mij aan en vermeld er ook bij op welke motor je rijdt.  Mijn gegevens zijn:

Marion Wingelaar
emailadres: me.wingelaar@gmail.com
Tel: 0622451439

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen