Collegereeks Psychologie, Buurtkamer Binnenstad (Extern)

Op 15, 22, 29 maart en 5 april organiseert de Buurtkamer Binnenstad, in samenwerking met de Stichting Jong geleerd Oud Gedaan, voor senioren de collegereeks: ‘Is de psyche logisch?’ .

De Stichting Jong geleerd Oud Gedaan biedt interactieve en toegankelijke colleges voor senioren, in groepsverband (maximaal 30 deelnemers). In de collegereeks Psychologie vertelt studentdocent Jan Thomas Peters je graag meer over zijn passie! Wist je bijvoorbeeld dat er in de taal van bepaalde Inuit stammen in het poolgebied geen woord bestaat voor woede, en dat deze mensen de emotie ‘woede’ ook amper lijken te uiten? In deze vier colleges laat Jan Thomas zijn passie voor psychologie, neurologie, gedrag en cultuur samen komen. Zo ontdek je leuke weetjes uit de psychologie, maar leer je ook meer over hoe het reguleren van emoties werkt, hoe men het beste om kan gaan met stress en angst en hoe taal en psychologie elkaar beïnvloeden. Deze colleges geven je meer inzicht in zowel je eigen psyche, als die van je medemens. Voor meer informatie en reserveren zie: www.buurtkamer-binnenstad.nl

Plaats : het auditorium van de Stad van Cahen, Muurhuizen 104, Amersfoort

Prijs    : € 20,00 voor vier colleges, per pin te voldoen bij het eerste college op 15 maart

Tijd     : 15, 22, 29 maart en 5 april van 11.15 uur tot 12.15 uur

Extra  : voor € 5,75 kunt je ter plekke een lunchplankje bestellen

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen