Wie vertegenwoordigt Power bij Wijkevenement ‘Pareltjes van Zuid’ op 3 juni a.s.?

“Pareltjes van Zuid”, een evenement voor en door inwoners, organiseert op 3 juni a.s. tussen 11 en 17 uur voor het eerst na Corona op het Juliana van Stolbergplantsoen weer een wijkevenement voor het stadsdeel Zuid, Bosgebied, Bergkwartier, Leusderkwartier en Vermeerkwartier. De organisatoren zijn op zoek naar wijkinitiatieven die zich willen presenteren en daarnaast iets willen organiseren voor de bezoekers.

Power-in-de-wijk, sinds enige tijd ook actief in Zuid, is zo’n wijkinitiatief. We werden uitgenodigd ons als Power te presenteren en bij te dragen aan het wijkevenement door bezoekers te informeren over het doel en de activiteiten van Power (in-de-wijk) en bezoekers een kleine, kortdurende activiteit te bieden waaraan ze kunnen mee doen.

Lijkt het je leuk om, samen met andere Power-deelnemers uit Zuid, hiermee aan de slag te gaan, meld je dan aan bij Bertien Houwing, a.houwing@casema.nl of 06-10956009.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je uiteraard ook contact met haar opnemen.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen