Introductie workshop Filosofie & Zelfkennis (Extern)

Deze workshop filosofie & zelfkennis biedt ons een weg om tot de kern van onze problemen door te dringen. Filosofie en zelfkennis betekent dat we naar ons zelf gaan leren kijken. Niet op de manier zoals je in de spiegel kijkt om te zien of je er wel goed uit ziet, maar om te leren kijken naar onze innerlijke spiegels, de beelden die we maken en hoe we in het leven staan. We leren kijken naar de oorzaken en gevolgen in ons leven.
Deze introductie workshop is voor iedereen geschikt die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en bewustwording.

Data:      maandagavond 3 en 17 april en 1 mei
Tijd:       20.00 uur tot 21.30 uur
Kosten:  45.00 euro, incl. koffie/thee
Adres:    De Vergulde Wagen 103, 3824 CK Amersfoort.
Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er uitgeweken worden naar een andere locatie.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@conjahopman.nl of via 06-50295125.

Contactpersoon: Heleen Barbas, hbarbas@xs4all.nl.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen