Oproep voor Spiegelaars (Extern)

House of Professionals staat voor verbinding, betekenisgeving en vrijheid.  Overkoepelend willen wij een bijdrage leveren aan een vraag-cultuur in plaats onze huidige weet-cultuur. Lijkt het je leuk om gekoppeld te worden aan een professional uit het sociale domein om als spiegel te fungeren? Ben jij een nieuwsgierig en kan je je nog verwonderen? Meld je dan nu aan!

Na een startbijeenkomst word je gekoppeld aan een professional uit het sociale domein. In zes sessies bevraag je vervolgens een professional op een werk gerelateerd thema, met als doel het vakmanschap van de professional te vergroten. Halverwege het traject vindt er een inspiratiebijeenkomst plaats waarna we afsluiten met een eind-bijeenkomst.

De eerste groep Power-deelnemers heeft inmiddels meegedaan. We zijn verheugd te zeggen dat we het als een verrijking hebben ervaren. Naast de inzet van studenten als spiegel, willen wij graag blijven werken met gepensioneerden als spiegel. Onderstaand wat reacties van onze vorige groep Power-deelnemers.

‘Het was iedere keer een uitdaging om te mogen spiegelen. Als ‘’Spiegelaar’ kan je veel brengen en halen. De vraag onder de vraag samen boven water krijgen, geweldig. De gespiegelde kan met de kernvraag meer het eigen pad kiezen’.

‘Het spiegelproject heeft een intergenerationeel karakter waarin ook wederkerigheid speelt, ofwel daar waar wij als ouderen helpend kunnen zijn door reflectie te faciliteren, biedt de professional ons een kijkje in huidige arbeidssituaties. Dat is bij elkaar heel boeiend en passend bij wat POWER wil nastreven!’

‘Het doet goed om geboeid te luisteren naar waar een professional tegenaan loopt in zichzelf en de (werk)omgeving’.  

Meer informatie en opgave bij lbruinhart@houseofprofessionals.nl. Meer info in onderstaand artikel:

www.movisie.nl/artikel/weet-naar-vraag-cultuur-hoe-spiegelreflectiemethode-je-professionele-vakmanschap-bevordert

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen