Wie komt Speel-o-theek Eemland helpen? (Extern)

Bij een speelotheek kan je speelgoed lenen, net zoals je boeken leent bij een bibliotheek. Wij hebben speelgoed te leen voor iedereen. ​​​Ook voor kinderen en volwassen met speciale speelwens. En dat doen we al meer dan 40 jaar in Amersfoort.

Speel-o-theek Eemland draait op vrijwilligers en ontvangt geen subsidie.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op woensdag en/of zaterdag willen helpen bij het uitlenen en innemen van speelgoed. U bent geheel vrij te kiezen wanneer u wil werken, u zit niet vast aan een bepaald dagdeel. De meeste van onze vrijwilligers werken eens in de één of twee weken, maar ook soms wat langer niet als dat zo uitkomt. We maken gebruik van een online planningssysteem, waarin je je eigen diensten invult.

De openingstijden zijn:
Woensdag 10.00 tot 12.30 uur en 12.30 tot 15.00 uur.
Zaterdag 10.00 en 12.30 uur.

Als u vrijwilliger bij de speelotheek wordt, krijgt u een gratis lidmaatschap. Leuk om met de kleinkinderen eens te kijken en zelf speelgoed uit te zoeken.

Heeft u interesse neem dan contact op met de voorzitter en waarnemend coördinator van de Speel-o-theek Eemland, Lia Stok: voorzittersoteemland@gmail.com, of 06-22236116.

Kijk voor meer informatie op onze website www.soteemland.nl/

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen