Gezocht: bestuursleden SIESTA, Stichting Industrieel Erfgoed in de Stad Amersfoort (Extern)

Het Bestuur van SIESTA (Stichting Industrieel Erfgoed in de Stad Amersfoort) is op zoek naar versterking. Ons nog resterende industriële erfgoed in de Stad Amersfoort willen wij zo goed mogelijk beschermen. De uitdagingen zijn mooi, maar ook groot. Zo zijn er de ontwikkelingen op o.a. de Wagenwerkplaats, de Kop van Isselt en de Nieuwe Stad. Ook Post 65 architectuur wordt inmiddels een onderwerp van SIESTA.

Om haar werk zo goed mogelijk te kunnen blijven doen, heeft SIESTA de wens haar bestuur uit te breiden. Heeft u affiniteit met het industriële erfgoed in Amersfoort en wilt u zich daarvoor inzetten? Heeft u bijvoorbeeld kennis van ICT of bent u goed met Social Media? Of beschikt u over andere relevante expertise? Of heeft u affiniteit met architectuur, stedenbouw en planologie? Dan ervaren wij dit als een zeer welkome aanvulling, maar is zeker geen must!

Het bestuur vergadert in de regel 6 tot 8 keer per jaar van 19.30 – 22.00 uur. De te investeren tijd per week bedraagt ongeveer 1 a 2 uur en zal iets meer zijn rond pieken zoals Open Monumentendag.

Heeft u dus belangstelling voor het gebouwde industriële erfgoed in Amersfoort en wilt u zich hiervoor maatschappelijk inzetten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek via info@siesta-amersfoort.nl.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen