Expositie ‘Cirkels en Floralen’ (Extern)

 

Ruben van der Scheer & Maartje van den Noort

Woensdag 12 juli, 15:00 – Zondag 1 oktober, 17:00

Opening: zondagmiddag 16 juli tussen 15-17 uur.

De houten handgedraaide cirkelvormige kunstobjecten van Van der Scheer, en de botanische tekeningen en jacquard geweven doeken van Maartje van den Noort zijn aantrekkelijk en vullen elkaar mooi aan. Hout en textiel versterken elkaar in hun aanwezigheid en tactiliteit. Perfect passend ook op de locatie van de expositie, rijksmonument De Volmolen. Waar niet alleen decennialang een houtdraaier woonde en werkte, maar die ook ooit gebouwd is voor de textiel.

Lees hier meer over de expositie.

Leuk om je zondag even te zien en spreken in de Volmolen!

Locatie:  De Katoendrukkerij in de Volmolen, Plantsoen Noord 2, 3811 GH Amersfoort

Met vriendelijke groet,
Nathalie Cassée

www.dekatoendrukkerij.nl,
Facebook,
Instagram,
YouTube.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen