Gezocht fietsbegeleiders voor op de duofiets (Extern)

 Gezocht fietsbegeleiders voor op de duofiets

Houd jij van fietsen en de vrijheid die het je geeft? Wil jij fietsen met iemand die dit niet meer alleen kan? Elke fietsrit is samen genieten. Die ervaring gunnen we iedereen! We zijn op zoek naar dynamische, vitale èn betrokken Amersfoorters die graag fietsen en een praatje maken. Vrijwel iedere Nederlander houdt van fietsen en het hebben van contacten. Amersfoort staat voor vitale mensen in een vitale leefomgeving. Ook voor mensen met een beperking in de balans, geheugen, gehoor, zicht en bewegingsapparaat. Zij hebben jou nodig om te blijven bewegen en te genieten van buiten zijn.

Word je al enthousiast of wil je graag meer weten? Meld je dan aan!

Doel: Meer Amersfoorters op de fiets, samen bewegen. Maatschappelijke betrokkenheid d.m.v. het duofietsen, meer contacten tussen (wijk)bewoners.

Inzet: In overleg. De elektrisch ondersteunde duofiets word je uitgelegd en je oefent voordat je met iemand op pad gaat. Afspraken: worden individueel gemaakt.

Resultaat: Welbevinden, ontmoetingen, geluk, plezier. Bewegen levert een bijdrage aan Positieve Gezondheid. Veel in de buitenlucht door de afgelegde kilometers. Ook voor jezelf!

Info: Marie-Louise Hehenkamp, Marie-Louise@buitengewoonfiets.nl , 06 – 5088 2360.

Wie zijn wij – www.buitengewoonfiets.nl

De St. BuitenGewoonFiets is sinds 2015 actief om op aangepaste fietsen met fietsvrijwilligers en hun gasten op stap te gaan. Met de elektrisch ondersteunde duofiets en/of vierfiets, kan genoemde groep weer naar buiten op de fiets. Heerlijk de wind door de haren voelen, de zon op het gezicht en soms een spatje regen. De natuur in, boodschappen doen of een terrasje pakken in de binnenstad… Er wordt uitgegaan van wensen van het individu, binnen de mogelijkheden van de vrijwilligers. Stichting BuitenGewoonFiets werkt Amersfoort breed samen met andere organisaties en Amersfoorters, om bovenstaand doel te realiseren.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen