Culturele weken bij Stadscafé en op het plein (Extern)

Stadscafé Amersfoort
Lieve vrouwenkerkhof 3 – 033 8200340

Wat een goeie sfeer hing er op het plein afgelopen week met Jazz festival Amersfoort, met als hoogtepunt de show van Typhoon! We zagen veel bekende koppies op ons terras  en er werd volop gedanst tijdens het optreden. Leuk om te zien! Ook de allereerste editie van Stadsgeluid was erg gezellig en we kijken uit naar de volgende editie op zondag 17 september. Heb jij hem al in je agenda gezet?

Deze donderdag is de eerste Film onder de Toren en wordt het plein weer omgetoverd tot een openluchtbioscoop (zie verderop in deze mail het programma). Pak een stoel op ons terras of op het plein met vrienden en familie en geniet van een relaxte avond met een goede film, een bak popcorn en een portie gezelligheid. De films beginnen rond 21:00 uur, maar kom gerust eerder voor een goed plekje.

Tussen de films door kun je in het weekend van 25 augustus ook nog drie dagen lang genieten van toptheater, dans, circus en muziek bij Spoffin

Met trots hangen we nieuwe kunst aan onze muren: Op dinsdag 5 september is de opening van van Beau-Loin-Dune (lees hier meer).

Wees meer dan welkom!

Culturele groet,
Wouter, Stadscafé Amersfoort

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen