Laten we de kleinkinderen de rekening betalen?

                             
onze inzet voor generaties na ons
belangstelling melden vóór 10 oktober
                                                                                                         ook voor niet – (groot) ouders

 

“Grenzen aan de groei”, verscheen in 1972 door de Club van Rome. Door mijn vader kreeg ik het aangereikt. Ik was direct geraakt door de voorspellingen en ze hebben me niet meer los gelaten. Telkens keerde die vraag bij mij terug: maar wat kan ik doen? Niet zo lang geleden ben ik geboeid geraakt door de denkbeelden hierbij van de “Grootouders voor het Klimaat”. Daar heb ik Hans van Dijk leren kennen. Hij stond aan de wieg van de organisatie in Amersfoort.

lk werd blij toen Hans vertelde dat hij ook aan Power-deelnemers wil laten zien wat er mogelijk is.
Hans kan ons inzicht geven en ons aanzetten om ieder op eigen wijze ons (nog meer) in te zetten en een bijdrage te leveren aan het behoud van onze leefbare planeet Aarde voor onze kinderen en kleinkinderen en volgende generaties.
Hans kan daarbij ideeën voorleggen hoe soms het lastige klimaatgesprek aan te gaan.

Na afloop drinken we graag, voor wie wil , een glaasje met elkaar om wat na te praten.

Zouden jullie me uiterlijk 10 oktober willen laten weten of je belangstelling hebt voor een ontmoeting en gesprek met Hans van Dijk.
Dan graag een mail naar: francinevanhasselt@gmail.com

Afhankelijk van het aantal belangstellenden regel ik een zaaltje en ontvangen jullie een definitieve uitnodiging voor een bijeenkomst in de eerste helft van november.

Vriendelijke groet, Francine van Hasselt

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen