Informatie en oprichtingsbijeenkomsten van Senia leesclubs in het Eemhuis (Extern)

Leesclubs van Senia

Senia brengt mensen samen in leesclubs door heel Nederland. Er zijn o.a. leesclubs literatuur, biografieën, filosofie, (kunst)geschiedenis en muziekluisterclubs.

Leidraad voor de lees-en luisterclubs zijn keuzelijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken/muziekwerken per jaar gekozen en besproken aan de hand van lees-luisterwijzers met discussiepunten die het gesprek structuur geven.

Elke lees-luisterclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt: overdag of ’s avonds, wisselend bij iemand thuis of op een vaste plek.

Meer informatie over de lees-luisterclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Samen in een lees-luisterclub
Senia organiseert in de maand oktober diverse informatiebijeenkomsten:

Maandagavond 9 oktober, aanvang 19.30 Geschiedenis
Dinsdagmiddag 10 oktober, aanvang 14.00 uur Kunstgeschiedenis
Donderdagmiddag 12 oktober, aanvang 14.00 uur Muziekluisterclub
Dinsdagmiddag 17 oktober, aanvang 14.00 uur Filosofie

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere lees-en muziekliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub of muziekluisterclub iets voor jou is. Ben je enthousiast geworden en wil je met de andere deelnemers een leesclub of een muziekluisterclub vormen, dan gaan we direct aan de slag.

We gaan afspraken maken over hoe vaak de deelnemers van de lees- of luisterclub bij elkaar willen komen, dagdeel en data, welke boeken/muziekstukken gaan we bespreken, etc.

Praktische informatie
Informatie en aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl.

De toegang is gratis en iedereen is welkom.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen