POWER-coaching bestaat 10 jaar en we zoeken nieuwe coaches

Het studiejaar 2023/2024 is het 10e jaar dat POWER coaching verzorgt aan de Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort.
Propedeuse, Associate Degree en Bachelor studenten worden in hun studie ondersteund bij een veelheid aan onderwerpen zoals studieplanning, wennen aan hbo-onderwijs, hoe leer je het best, verslagen maken, onderzoekslogica begrijpen en toepassen, wanneer is het een ‘d’, een ‘t‘ of toch ‘dt’ (ja ook dat) en nog veel meer, maar vooral ook dat steuntje in de rug dat jonge mensen ook zo nodig hebben.

Een zeer bevredigende activiteit die momenteel door 24 Power-coaches enthousiast wordt gedaan. Bevredigend omdat eigen kennis en vaardigheden kunnen worden ingezet om een jonge generatie te helpen. En ook omdat coaches als ouderen een kijkje in de wereld van jongeren krijgen en omdat studenten enorm met onze coaching geholpen zijn.

We willen aan het 10-jarig bestaan van POWER-coaching dit jaar extra aandacht besteden en zullen dat later dit jaar gaan vieren met de huidige en oud coaches en onze contactpersonen bij de HU Amersfoort
Hierover zullen wij jullie op een later tijdstip informeren.

Daarnaast zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe POWER coaches om onze coachpool uit te breiden met coaches die in een tijdsbeslag van een aantal uur per 2 weken hun eigen vaardigheden willen inzetten voor het begeleiden van studenten.

Als het je leuk lijkt om Power-coach te worden en wilt gaan meedraaien, of als je eerst nog wat meer informatie wil, neem dan contact op met de coördinatoren van de Power-coaching:

Marja van Santen, majvansanten@gmail.com
Gerard Geerlings, gerard.geerlings@gmail.com

Wij verwelkomen of informeren je graag!

Marja van der Santen en Gerard Geerlings

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen