36 km Pontjes Fietstocht, GEANNULEERD


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: za 10 augustus 2019, 10:45 - 17:00

Geannuleerd vanwege stormachtige wind!

Route: Eembrugge, haven van Eemnes, Eemdijk, Spakenburg, via veerpont naar de Eemhof; na de lunch terug met de veerpont, en via Randmeer en De Laak naar Ikea.

Vertrekpunt: 10.45 uur stipt, hoofdingang Meander Ziekenhuis, Maatweg 3, Amersfoort.
Eindpunt: Ikea Vathorst
Koffiestop: Haven van Eemnes
Lunch: strandpaviljoen “De Beachclub” (Eemhof)

De route voert voor 95% langs water (lijkt Friesland wel!). We fietsen langs de rechterzijde van de Eem richting Eembrugge en maken rond 11.30 uur een koffiestop. Via de linkerzijde van de Eem fietsen we richting Eemdijk en steken over met een pontje. Kosten € 1,00 p.p.

Aan de rechterzijde van de Eem zetten wij koers richting Spakenburg, alwaar wij om 13.30 uur met de pont (kosten € 5,00 p.p. + € 2,00 voor fiets) via een toeristische omweg over het Randmeer naar De Eemhof varen en lunchen in strandpaviljoen “De Beachclub”. Met de pont retour om 15.00 uur, deze is gratis na gebruik van een lunch. Via het Randmeer en langs De Laak fietsen we richting Vathorst terug met als eindpunt IKEA.

Deelname is gratis, consumpties, veerpont, e.d. zijn voor eigen rekening. De fietstocht staat open voor iedereen, ook voor niet-Power deelnemers.
Maximum aantal deelnemers: 9. Aanmelden uiterlijk 6 augustus.

Organisatie en begeleiding: Renée van den Boogert en José Heemskerk.

Mocht de tocht zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en emailadres naar: rjvandenboogert@gmail.com. Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, graag zo spoedig mogelijk ook via dit emailadres afmelden.

De huisregels voor de fietsactiviteiten zijn hier te lezen.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen